Nieuwe generaties, nieuwe innovaties

Om de tegels vormvast en makkelijk bewerkbaar te maken experimenteerde Jan van Heugten met verschillende materialen voor de dragerlaag van de tapijttegel. In de decennia daarna verbeterden de opeenvolgende generaties bij PeVanHa de eigenschappen van de dragermaterialen. Elke generatie introduceerde nieuwe innovaties voor een optimale brandveiligheid, duurzaamheid, hanteerbaarheid en geluidsdemping van de tapijttegels.

Duurzame en gebruiksvriendelijke basismaterialen

De geavanceerde dragermaterialen die PeVanHa ontwikkelde, zoals PeVanHa Polyflex™ en PeVanHa Recyflex™, zijn veel gebruiksvriendelijker en duurzamer dan de eerste generaties dragerlagen die voornamelijk uit bitumen bestonden. Bij de productie van PeVanHa Recyflex™ ontstaat geen restafval omdat alle versnipperde resten van oude tapijttegels worden hergebruikt. Dit komt ten goede aan zowel de duurzaamheid als de flexibiliteit van de tapijttegels. Daardoor laat geen enkele tapijttegel zich gemakkelijker leggen en snijden dan een PeVanHa tapijttegel.

Veilig

Bij PeVanHa innoveren we altijd in het belang van onze klanten en staat de veiligheid van onze producten altijd voorop. PeVanHa voldoet aan alle Nederlandse en Europese veiligheidsnormen en richtlijnen voor het produceren van (brand)veilige tapijttegels, waaronder de Europese CE EN 14041 norm voor flexibele vloerbedekkingen. Kiest u voor PeVanHa tegels, dan bent en blijft u verzekerd van een consistent betrouwbare kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Stil en schoon

We schreeuwen het niet van de daken, maar niemand kent de verborgen gebruiksaspecten van tapijttegels beter dan de mensen van PeVanHa. Of het nu gaat om de visuele uitstraling, de mogelijkheden voor hergebruik of de mate van geluidsdemping – met onze producten en onze expertise helpen wij architecten, projectontwikkelaars, stoffeerders en retailers om zich te onderscheiden en dragen we bij aan veilige, gezonde en duurzame woon- en werkomgevingen.

Stabiel en toegankelijk familiebedrijf

Een van de grote voordelen van PeVanHa is de dienstbaarheid, toegankelijkheid en stabiliteit die alleen een echt familiebedrijf kan bieden. De communicatielijnen zijn kort en iedereen stelt zich flexibel op (wie PeVanHa belt en naar de directeur vraagt wordt direct doorverbonden). Dat elke medewerker hier graag een extra stap voor de klant zet heeft ook te maken met de tijdloze waarden als eerlijkheid, respect en bescheidenheid die bij PeVanHa in ere worden gehouden.

De beste medewerkers, kwaliteit en prijzen

Bij PeVanHa is elke medewerker een volwaardig lid van het familiebedrijf – ook als hij of zij niet de achternaam Van Heugten draagt. Onze medewerkers waarderen dat (ons personeelsverloop is minimaal) waardoor alle kennis en ervaring voor PeVanHa en voor uw producten behouden blijft. Het resultaat: volledig doorontwikkelde productietechnieken en een efficiënt gebruik van productiemiddelen en materialen. Onze klanten profiteren daarvan in de vorm van consistent hoogwaardige producten, een prettige service en de scherpste marktprijzen.

 

PeVanHa tapijttegels dragen bij aan veilige, gezonde en duurzame woon- en werkomgevingen

Contact

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een offerte opvragen? Neem contact met ons op.